Om Teater Trassel

Teater Trassel är en fri teatergrupp, baserad i Malmö sedan 2014.

Vi har stor erfarenhet av underhållning för stora & små och turnerar främst på bibliotek och förskolor.

 

Att varje barn har rätt till lek tar vi på största allvar.

Jerry Segerberg är skådespelare samt utbildad kulturproducent vid Kulturverkstan i Göteborg, med stor erfarenhet av barnteater och improvisation.

 

Han har under fem säsonger setts i ett antal roller på Astrid Lindgrens Värld, samt har under ett par säsonger underhållit stora och små som showartist för Ving. Jerry har genom åren varit verksam i fria teatergrupper som Teater Sesam och Teater Blaffa och var med och grundadeTeater Smuts.

LinaMaria Bengtsson är skådespelerska och musikalartist, utbildad vid Det Danske Musicalakademi i Fredericia.

 

 

Hon har medverkat i musikaler, varit skådespelare på Astrid Lindgrens Värld, samt arbetat som artist för 2entertain och Ving. Med Jerry driver hon Teater Trassel och tillsammans har de två medverkat i Västerviks- revyn vunnit Revy-SM i kategorin sång samt fått Parneviksstipendium för insatser i svensk revy.

Tomas Hörnberg är frilansande gitarrist och kompositör inom jazz/impro genren. 2014 mottog han ett stipendium från STIM för bl.a. sina kompositioner till jazzgruppen MoMoToP.

 

Tomas är även gitarr-/piano- och ensemble-pedagog och tog musiklärarexamen 2014 efter fem års studier på Musikhögskolan Ingesund varav en utbytestermin på jazzmusiker-linjen vid NTNU, Trondheim.