OM TT

 

Välkommen till vår sida!

 

Vi spelar främst barn- och familjeföreställningar på förskolor, bibliotek & kulturhus i hela sverige.

Läs mer om våra teaterföreställningar, workshops & musikprogram.

 

Att varje barn har rätt till lek tar vi på största allvar.

Tomas Hörnberg är frilansande gitarrist och kompositör inom jazz/impro genren. 2014 mottog han ett stipendium från STIM för bl.a. sina kompositioner till jazzgruppen MoMoToP.

Tomas är även gitarr-/piano- och ensemble-pedagog och tog musiklärarexamen 2014 efter fem års studier på Musikhögskolan Ingesund varav en utbytestermin på jazzmusiker-linjen vid NTNU, Trondheim.

Jerry Segerberg är skådespelare samt utbildad kulturproducent vid Kulturverkstan i Göteborg, med stor erfarenhet av barnteater och improvisation. Han har under fem säsonger setts i ett antal roller på Astrid Lindgrens Värld, samt underhållit stora och små som showartist för Ving. Jerry har varit verksam i fria teatergrupper som Teater Sesam och Teater Blaffa och var med och grundadeTeater Smuts.

LinaMaria Bengtsson är utbildad vid Det Danske Musicalakademi i Fredericia. Hon har medverkat i musikaler, varit skådespelare på Astrid Lindgrens Värld, samt arbetat som artist för 2entertain och Ving. Med Jerry driver hon Teater Trassel och tillsammans har de två medverkat i Västerviks- revyn vunnit Revy-SM i kategorin sång samt fått Parneviksstipendium för insatser i svensk revy.

Kontakta oss!

 

Email: teatertrassel@gmail.com

Telefon: 0733-305890

 

Besöksadress;

HAVANNA

Bokgatan 16

Sofielund

 

Postadress;

c/o Bengtsson

Uppsalagatan 13

214 29 Malmö

 

Senaste nytt!

 

 

Nu är det ännu lättare för oss att komma och spela för dig!

 

Teater Trassel har övertagit en gasdriven turnébuss -naturligtvis ett av de mer miljövänliga alternativen, men vi åker fortfarande helst kollektivt när tillfälle ges.

 

 

Vi ses på vägarna!

 

 

 

 

 

 

 

Följ oss gärna!

 

 

 

Copyright. All Rights Reserved