OM TT


Välkommen till vår sida!


Vi spelar främst barn- och familjeföreställningar på förskolor, bibliotek & kulturhus i hela sverige.

Läs mer om våra teaterföreställningar, workshops & musikprogram.


Att varje barn har rätt till lek tar vi på största allvar.

Jerry Segerberg är skådespelare samt utbildad kulturproducent vid Kulturverkstan i Göteborg, med stor erfarenhet av barnteater och improvisation. Han har under fem säsonger setts i ett antal roller på Astrid Lindgrens Värld, samt underhållit stora och små som showartist för Ving. Jerry har varit verksam i fria teatergrupper som Teater Sesam och Teater Blaffa och var med och grundadeTeater Smuts.

LinaMaria Bengtsson är utbildad vid Det Danske Musicalakademi i Fredericia. Hon har medverkat i  musikaler, varit skådespelare på Astrid Lindgrens Värld, samt arbetat som artist för 2entertain och Ving. Med Jerry driver hon Teater Trassel och tillsammans har de två medverkat i Västerviks- revyn vunnit Revy-SM i kategorin sång samt fått Parneviksstipendium för insatser i svensk revy.

Tomas Hörnberg är frilansande gitarrist och kompositör inom jazz/impro genren. 2014 mottog han ett stipendium från STIM för bl.a. sina kompositioner till jazzgruppen MoMoToP.

Tomas är även gitarr-/piano- och ensemble-pedagog och tog musiklärarexamen 2014 efter fem års studier på Musikhögskolan Ingesund varav en utbytestermin på jazzmusiker-linjen vid NTNU, Trondheim. 

Kontakta oss!


Email: teatertrassel@gmail.com

Telefon: 0733-305890


Besöksadress;

HAVANNA

Bokgatan 16

Sofielund


Postadress;

c/o Bengtsson

Uppsalagatan 13

214 29 Malmö


      Följ oss gärna!Senaste nytt!
Det är sommar och vi kommer att hålla till i parker och på festivaler lite runtomkring.

 

Vill du att vi ska komma till en park nära dig med någon av våra musikprogram eller teaterföreställningar i höst?Hör av dig till oss!
Copyright. All Rights Reserved