OM TT

Senaste nytt!


Följ oss på Facebook för att inte missa något av allt det roliga vi gör!


Vår vanliga sommarverksamhet i Malmö Stad har blivit inställd men ni kan hitta oss på vägarna och i skogarna runt om i Skåne där vi ger Fönsterkonserter och Väsenvandringar och spelar en och annan utomhus- föreställning också!


Vi tar emot bokningsförfrågningar av arrangörer men tveka inte att som privatperson höra av dig också. 

Välkommen till vår sida!


Vi spelar främst barn- och familjeföreställningar på förskolor, bibliotek & kulturhus i södra sverige.

Läs mer om våra teaterföreställningar, workshops & musikprogram här .


Jerry Segerberg är skådespelare samt utbildad kulturproducent vid Kulturverkstan i Göteborg, med stor erfarenhet av barnteater och improvisation. Han har under fem säsonger setts i ett antal roller på Astrid Lindgrens Värld, samt underhållit stora och små som showartist för Ving. Jerry har varit verksam i fria teatergrupper som Teater Sesam och Teater Blaffa och var med och grundadeTeater Smuts.

LinaMaria Bengtsson är utbildad vid Det Danske Musicalakademi. Hon har arbetat för Astrid Lindgrens Värld, 2entertain och Ving. Med Jerry grundade hon Teater Trassel och tillsammans har de två även medverkat i Västerviks- revyn, vunnit Revy-SM, samt fått Parneviksstipendiet. Lina sjunger jazz & undervisar förutom teater även barn & vuxna i Lindyhop, jazzdans, yoga, stepp & akro.

Tomas Hörnberg medverkar i Dunderpojken som kompositör & musiker.

Han är frilansande gitarrist och kompositör inom jazz/impro. Tomas är gitarr-/piano- och ensemble-pedagog och tog musiklärarexamen 2014 efter fem år på Musikhögskolan Ingesund varav en utbytestermin på jazzmusiker-linjen vid NTNU, Trondheim. 

Kontakta oss!


Email: teatertrassel@gmail.com

Telefon: 0733-305890


Besöksadress;

Gamla Skolan

Ynglingarum 6130

24040 Tjörnarp


Postadress;

c/o Bengtsson

Uppsalagatan 13

214 29 Malmö


      Följ oss gärna!
Copyright. All Rights Reserved